Gootsteen ontstoppen

Verhelp uw verstopping in Amersfoort direct met behulp van onderstaande gootsteen ontstoppen stappenplan of bel direct met ons loodgietersbedrijf: 030 - 200 36 63. Wij zijn altijd binnen een uur ter plekke.

  1. Plopper: de makkelijkste manier van gootsteen ontstoppen is met een plopper. De plopper zorgt voor een vacuüm, waardoor de oorzaak van de verstopping loskomt. Geef niet te snel op. Soms duurt het even voordat het loskomt.
  2. Soda of schoonmaakazijn: soda/zuiveringszout en schoonmaakazijn kun je gewoon in de supermarkt kopen. Gooi eerst wat soda in de afvoer en giet er vervolgens kokend heet water overheen. Daarna kun je nog schoonmaakazijn door de afvoer laten lopen en ook weer naspoelen met kokend water. Schrik niet van het schuim.
  3. Ontstoppingsmiddel: we raden het eigenlijk af om ontstoppingsmiddelen te gebruiken, tenzij deze milieuvriendelijk zijn en niet té chemisch. Veel van dit soort
    ontstoppingsmiddelen zijn namelijk erg slecht voor het milieu en tasten de leidingen aan.
  4. Sifon schoonmaken: het is even een technisch klusje om het sifon eraf te halen. Zorg ervoor dat u een emmer bij de hand heeft om het water dat nog in de leiding zit op te vangen. Zodra de sifon losgekoppeld is kan deze makkelijk schoongemaakt worden.

Sommige verstoppingen zitten dieper in de leiding en kunnen met dit stappenplan gootsteen verstoppen niet verholpen worden. Bel dan gerust naar 030 - 200 36 63. Wij helpen u direct.

Zelf gootsteen ontstoppen?

Zelf gootsteen ontstoppen moet in de meeste gevallen wel lukken. Zoals hierboven uiteengezet kunt u dit doen door een plopper in te zetten. Werkt dit niet, dan kan soda of schoonmaakazijn helpen. Het losmaken van de sifon en die goed schoonmaken is vaak voldoende om de verstopping te verhelpen. Zit de verstopping dieper, dan is het lastig om zelf de gootsteen te ontstoppen. U kunt dan het beste een loodgietersbedrijf Amersfoort inschakelen die professionele apparatuur inzet.

Loodgietersbedrijf SLS

Wij werken met veel passie en toewijding. Sinds 2008 zijn wij in Amersfoort en omstreken werkzaam. Sindsdien hebben we al veel mensen uit de brand mogen helpen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in spoed klussen, dus problemen met waterleidingen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Wij zijn altijd bereikbaar en altijd in staat om binnen korte tijd bij u op de stoep te staan. Onze loodgieters zijn harde werkers die ervaring hebben met elk type probleem. Onze bedrijfswagens zijn volledig uitgerust, zodat we u altijd kunnen helpen.

Gootsteen ontstoppen Amersfoort

Woont u in Amersfoort of omstreken en heeft u een verstopping? Voor gootsteen ontstoppen in Amersfoort, maar ook voor andere verstoppingen kunt u onze loodgieter in Amersfoort inschakelen.