Installateur Amersfoort

Op zoek naar een installateur in Amersfoort? Wij helpen u van A tot Z. Met 23 jaar ervaring kunt u met een gerust hart terecht bij SLS BV. Onze vakmannen voeren al jarenlang installatiewerkzaamheden uit in Amersfoort en omgeving. Hoe groot of klein uw klus ook is: ook u zijn ze met plezier van dienst. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of bel gerust onze installateur in Amersfoort 030 - 200 36 63 of vul ons offerteformulier in.

Installatiebedrijf Utrecht voor 20 jaar

Ons installatiebedrijf in Amersfoort doet al jarenlang goede zaken met particulieren en bedrijven. Onze vriendelijkheid en transparantie zorgen ervoor dat mensen altijd bij ons terugkomen. Schakel ons in bij:

  • storingen
  • lekkages
  • verstoppingen
  • installaties
  • onderhoud

Allround installatiebedrijf

Er zijn veel installatiebedrijven in Amersfoort, maar bij ons kunt terecht voor alle werkzaamheden. Wij lossen niet alleen het probleem op maar repareren ook de schade en onderhouden uw installaties, indien gewenst. U hoeft hierdoor bij de verzekering maar 1 offerte in te leveren. Erg makkelijk en snel. Heeft u een lekkage badkamer? Bel direct! Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar.

Makkelijke pinbetaling

U kunt bij ons met de pin betalen. Nadat er betaalt is voort de installateur de werkbon in en krijgt u via de mail de factuur doorgestuurd. U hoeft later niet meer na te denken over de betaling.

CV specialist

Voor al uw werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming kunt u gebruikmaken van onze diensten. Van CV ketel installeren tot onderhoud tot reparatie: uw CV specialist verzorgt het. We bieden een ruim assortiment met uitsluitend producten van hoge kwaliteit. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Installateur Amersfoort inschakelen

Wilt u een nieuwe badkamer installeren of wilt u uw gootsteen ontstoppen, maar kunt u dit zelf niet? Schakel onze erkende installateur in. Is het tijd voor vervanging van bestaande installaties? Ook dan kunt u onze loodgieter in Amersfoort inschakelen. Als allround installatiebedrijf zijn wij trots op de ruime service die wij bieden. Wat we ook doen, we bieden kwaliteit en vakmanschap. Ervaar het zelf en schakel onze installateurs in Amersfoort in! U kunt in de regio Amersfoort op ons rekenen.

Bel gerust 030 - 200 36 63 of vul ons offerteformulier in.